Tilbage til nyhedslisten

Nord-Lock Group – De første til at introducere Lifetime Garanti

Nord-Lock Group er stolte af at være den første bolte løsnings partner der tilbyder en fuld livscyklus garanti på tværs af alle teknologier.

Det betyder boltforbindelsens livstid for Nord-Lock kilelåsnings skiver og for Superbolt multi-jackbolt tensioners. 10 år/10.000 timer for Expander systém teknologien. Og 3 år/10.000 cykler for Boltight tensioning værktøjer.

“Vi felt-tester vores teknologier i tusindvis af timer, og putter dem gennem de mest krævende forsøg de kan forventes at opleve,” siger Ola Ringdahl, administrerende direktør for Nord-Lock Group. “At bakke dem op dem med den mest meningsfulde garanti i branchen viser vores utrættelige fokus på kvalitet. Vores kunder forventer det bedste, når de vælger Nord-Lock som deres partner i sikre bolt løsninger. ”

Nord-Lock Group var først til at udvikle kile-låse skiver. Den første til at udvikle multi-jackbolt tensioners. Den første til at gøre pivot reparationer med linjeboring og svejsning forældet. Og den første til at forene branchens mest avancerede bolt løsninger i et omfattende tilbud. Nu er de første med en lifetime garanti – hvilket afspejler deres forpligtelse til at være nummer et, helt ned til garantien.

Tjek de detaljerede vilkår og betingelser på www.nord-lock.com/warranty