Terug naar nieuwslijst

Nord-Lock Group – de eerste die Levenslange Garantie introduceerd

De Nord-Lock Group is er trots op om als eerste bolting solution partner een volledige lifecycle garantie in al haar technologieën aan te bieden.

Dat betekent de gehele lifecycle van de boutverbinding met Nord-Lock wigborg ringen en voor Superbolt multi-jackbolt tensioners. 10 jaar / 10.000 uur voor draaipunten van het Expander Systems. En 3 jaar / 10.000 cycli voor Boltight tensioning gereedschappen.

“Wij testen onze technologieën wel duizenden uren in de praktijk en laten ze de meest veeleisende proeven doorstaan die de toepassing waarschijnlijk tegen zal komen” zegt Ola Ringdahl, CEO van Nord-Lock Group. “Door ze te ondersteunen met de meest zinvolle garantie in de industrie tonen we onze onvoorwaardelijke focus op kwaliteit aan. Onze klanten verwachten het beste als ze voor Nord-Lock kiezen als partner op het gebied van bolt securing solutions.”

De Nord-Lock Group was de eerste die de wig borgring ontwikkelde. De eerste die multi-jackbolt tensioners ontwikkelde. De eerste die draaipunt reparaties met line-boring en lassen overbodig maakt. En de eerste die de meest geavanceerde bolt securing solutions tot een uitgebreid aanbod weet te bundelen. Nu zijn wij het eerst met een levenslange garantie als gevolg van ons streven om de nummer één te zijn, tot en met de garantie.

Bekijk de volledige voorwaarden op www.nord-lock.com/warranty