HR Coordinator

Vi erbjuder produkter för att ”skydda människors liv och säkra våra kunders investeringar”.Omsatt till vår syn på HRs roll betyder det på samma sätt att vi arbetar för en säker och bra arbetsplats och miljö samtidigt som vi ser våra medarbetare som en investering som vi vill vårda och utveckla. 

Ser du liksom vi att HR frågor är inkluderade i allting vi gör som får företaget att lyckas bättre i våra affärer, att HR kan hjälpa till att öka kommunikationen mellan ledning, chefer och medarbetare? Tycker du dessutom att HR frågorna är både hårda och mjuka - involverar arbetsmiljö, sustainability, talent mangement tillsammans med HR-system, rehabilitering,lönefrågor och statistik? Då är du nog rätt person för att arbeta tillsammans med oss. 

Till vår enhet i Mattmar med ca 175 anställda från operatörer till utvecklings- och teknikingenjörer söker vi en HR Coordinator som ska arbeta generellt med HR frågor. 

Du arbetar främst mot chefer och ledare i Mattmar och stöttar dem i de aktuella HR frågor som finns både på lång sikt och i deras dagliga arbete. Du arbetar efter de globala HR riktlinjer som dras upp av Nord-Lock Group. Där har du dessutom kollegor inom HR och likväl som du rapporterar till Divisionschefen för Nord-Lock lokalt i Mattmar samarbetar du i matris med Global HR Director vid huvudkontoret med säte i Malmö 

 Dina arbetsområden innehåller följande uppgifter: 

  • Rekryteringshantering och ansvar för övergripande On-boarding av anställda i Mattmar 
  • Support till chefer i HR ärenden 
  • Ansvar för HR system implementation lokalt och digitalisering av HR processer 
  • Uppföljning av sjukfrånvaro och kontinuerligt rehabarbete 
  • Support i lönerevisionsarbetet 
  • Delaktig och drivande i arbetsmiljö och säkerhetsarbete  
  • Utbildningssamordning och administration/E-learning 

 

Du kommer även att vara delaktig i Globala HR projekt som genomförs med initiativ från huvudkontorets HR avdelning. 

Som person lägger vi stor vikt vid att du ska vara en stödjande partner till våra chefer och medarbetare. Du behöver vara kreativ för att finna lösningar inom HR ramarna, modig för att våga arbeta rakt och tydligt mot både chefer och medarbetare och handlingskraftig för att se till att det sker med god fart och bra resultat. Du behöver vara inkännande utan att vara omhändertagande och du ska ha bra koll på att vi lever efter de lagar och avtal som styr arbetsmarknaden och se det som en hjälp i att styra verksamheten positivt framåt. Du bör ha erfarenhet från liknande verksamhet och har en examen från Personal och Arbetslivsprogrammet på minst högskolenivå. Du har varit ute i arbetslivet minst i 5 år inom relaterade HR frågor för att kunna klara arbetsuppgifterna.  

Eftersom vi arbetar internationellt är tal och skrift på engelska en nödvändighet och har du dessutom arbetat med någon form av HR system, är van med Microsoft officepaketet då är det toppen. 

Vi är ett företag som tycker hållbarhetsfrågorna är viktiga och strävar efter att vara diversifierade. Vi ser därför gärna sökande med varierad bakgrund. 

Om du är intresserad och har det vi söker vill vi att du skickar in din ansökan med CV och Personligt brev till hr@nord-lock.com senast den 13 juni. Har du fler frågor om tjänsten kan du ringa Divisionschef Anders Manfred på tel 073-6638686 eller Global HR Director Anette Greén på tel 0709-833048. 

Do you have any questions?

Contact us directly!

Get in touch with us

To read more on how we handle your contact details please see our Privacy Policy

Thank you for contacting us!