NORD-LOCK AB SÖKER PRESSOPERATÖRER TILL PRESS-AVDELNINGEN

Våra produkter är efterfrågade och därför söker vi dig som vill bidra till att vi lyckas öka vår produktion, genom att sköta våra maskiner vid vår pressavdelning.

Att jobba som operatör vid vår pressavdelning innebär att arbeta i excenterpress och/eller präglingspress och ansvara för att den pressmaskin du arbetar vid producerar rätt antal produkter med hög kvalitet. I arbetsuppgifterna ingår mätning, kvalitetskontroll och att ställa maskinerna liksom visst maskinunderhåll. Tillsammans med teamledare och dina kollegor planerar ni ert arbete vid daglig styrning. Du kommer att arbeta självständigt, men tillsammans med kunniga och engagerade kollegor hjälper ni varandra för att nå nya framgångar och hitta produktiva lösningar.

 

Vi söker dig som:

  • har utbildning motsvarande gymnasiets industriprogram eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • är tekniskt intresserad
  • i nuläget kan jobba skift, vilket innebär att varannan vecka arbeta förmiddag (måndag-torsdag kl. 05.30-14.30 och fredag kl. 05.30-13.00) och varannan vecka eftermiddag (måndag-torsdag 14.20-23.40 med fredag ledig)
  • behärskar svenska i tal och skrift, vilket är viktigt för att kunna läsa och följa arbets- och säkerhetsinstruktioner
  • har grundläggande kunskaper och vana av arbete i MS Office

Det är meriterande om du tidigare jobbat inom tillverkningsindustri eller har maskinteknisk vana liksom truckkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, ordningssam, har en god samarbetsförmåga och positiv inställning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Nord-Lock AB erbjuder dig:

  • ett företag med en positiv utveckling, modern arbetsmiljö och trevliga kollegor
  • en möjlighet att visa vem du är och vad du kan bidra med till vår organisation i en tidsbegränsad anställning på heltid med start som vi överenskommer om. Anställningstiden är 6 månader, med möjlighet till förlängning
  • en grundlig introduktion av företaget och intern utbildning för den/de maskin-/er du kommer att arbeta vid
  • friskvårdsbidrag

 

Låter detta intressant för dig?

Din ansökan och CV skickar du till hr-mattmar@nord-lock.com senast 2022-06-30. Ange gärna ”Ansökan pressoperatör” i rubrikraden. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta:
Mikael Hernerud, t.f. produktionsledare pressavdelningen, 0768004858

Varmt välkommen med din ansökan!

Do you have any questions?

Contact us directly!

Get in touch with us

To read more on how we handle your contact details please see our Privacy Policy

Thank you for contacting us!