Tekniskt driven säljare

Du känner stolthet varje gång du får möjlighet att prata om dina produkter. Du kan erbjuda produkter för att säkra människors liv och dina kunders investeringar. Att du dessutom kan erbjuda livstids garanti på våra produkter, att vi alltid sätter säkerheten först och att du kan höja dina kunders tekniska kompetens genom våra utbildningar och information gör varje dag på arbetet glädjefylld!

Vi söker fler engagerade medarbetare till vårt säljteam. Vi arbetar tillsammans i ett välmående företag där just engagemang står högt på listan. Vi ser till att du även om du ganska nyligen lämnat en teknisk utbildning bakom dig eller har arbetat med försäljning i några år och har ett tekniskt intresse får den utbildning som behövs om våra produkter, om hur och i vilka applikationer de används och om den förträfflighet som de har.

Vi erbjuder ett arbete där du i mångt och mycket själv lägger upp din arbetsdag och planerar dina kundbesök. Du kommer att få se Sverige genom dina resor inom landet samtidigt som du upplever känslan av att tillhöra ett globalt företag där du har dina närmsta kollegor i Sverige och Norden men också i Europa som är den säljregion du kommer att tillhöra.

Du kommer att ingå i en grupp med kollegor som besitter stor teknisk kompetens likväl som de är strategiskt säljkunniga och dessutom är intresserade av att dela med sig av sin kunskap.

Vi ser mångfald och inkludering som viktiga parametrar för vår framgång och ser därför gärna sökande från alla bakgrunder.

För våra kunders skull är det viktigt att behärska både engelska, som är vårt koncernspråk  likväl som svenska för den här tjänsten.

Vi tror att du är en driven person som är intresserad av relationer med kunder och kollegor. Du gillar att söka upp  både nya och etablerade kunder och gillar att se de resultat du skapar genom din egen insats. Dina kunder tekniska utmaningar arbetar du fram lösningar för med det stöd du får i vår organisation vilket skapar tät relation med kunden och säkrar framtida samarbeten. Att du är strukturerad och har god planeringsförmåga är en självklarhet.

Vi erbjuder moderna säljstödssytem och IT-lösningar för det hemmakontor du måste ha, oberoende av var du är bosatt. Din rörlighet är vår lönsamhet och bil ingår därför i vårt erbjudande.

Har vi fångat ditt intresse? Ansök då till HR@nord-lock.com senast den 10 juni 2021. Vi ser gärna att din ansökan med CV och Personligt brev är skriven på engelska. Vill du veta mer om tjänsten ringer du säljchef för norden Brian Troest på tel +45 21 78 66 99.

Do you have any questions?

Contact us directly!

Get in touch with us

To read more on how we handle your contact details please see our Privacy Policy

Thank you for contacting us!