Inside Sales Coordinator DK

Vi söker dig som bor i Danmark eller är beredd på att pendla till vårt danska kontor och behärskar både danska och svenska. Du är duktig på digitala verktyg och du har erfarenhet av CRM system

 

Du kommer främst att bearbeta och serva kunder på den svenska sidan, även om tjänsten är placerad i danska Allerød. Det dansk/svenska säljteamet består idag av 5 personer som träffas regelbundet. Teamet ingår i den europeiska organisationsdelen tillsammans med kompetenser inom marknadsföring och kommunikation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bearbetning av marknadsdata och att förse försäljningschef och våra fältsäljare med marknadsanalyser och potentiella kunder
  • Hjälpa till och ge service till våra befintliga kunder

Vi förväntar oss att du vill vara med och utöka vår marknadsnärvaro i Sverige och Danmark och att utveckla kontakten mellan våra säljare på fältet och våra kunder. Vi söker dig som är självgående och serviceminded.

Vem är du?

Du tycker om att ha kontakt med många olika sorters människor, du är strukturerad, noggrann, orädd och du har inget emot administration och att hantera de leads som kommer in via mail.

Vi ser gärna att du har en känsla för teknik och mekanik tillsammans med erfarenhet av försäljning. Har du dessutom erfarenhet av SoMe och är analytiker är det extra positivt.

Intresserad?

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Vi strävar efter en jämlik könsfördelning, därför ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryterande chef Brian Troest tel. +4521786699

Ansökan – skicka CV och personligt brev till hr@nord-lock.com

Sista ansökningsdag är den 30:e januari. Är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi dig att ansöka redan idag, då ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Nord-Lock Group  

Nord-Lock Group är världsledande inom lösningar för säkra skruvförband. Med innovativa produkter och bred expertis har Nord-Lock Group bidragit med tillförlitliga och effektiva lösningar åt kunder inom alla större industrier sedan 1982. I portföljen ingår Nord-Lock killåsningsbrickor, Expander ledaxlar, Superbolt mekaniska spännelement och Boltight hydraliska sträckverktyg. Med kontor i över 25 länder och en export på över 90 procent av tillverkningen erbjuder vi lokal kompetens och arbetar nära kunderna för applikationer där säkerhet är av största vikt. Vårt uppdrag är att skydda människoliv och kundernas investeringar. Nord-Lock Group ägs av Latour Investment AB och har över 600 anställda