Produktspecialist till Nord-Lock AB i natursköna Mattmar, Jämtland

Söker du tekniska utmaningar i en global vardag, samtidigt som du vill bo och leva nära fjällen i Jämtland? Nord-Lock AB söker nu en driven Produktutvecklare som kan ta våra produkter till nya höjder.

Vi söker Dig som är en nyfiken team player med ett innovativt sinne som gillar att skapa möjligheter! I grunden är du ingenjör och har erfarenhet av produktutveckling sedan tidigare. Du har en högskoleutbildning och minst några års yrkeserfarenhet.

Du kommer att bli en del av en global organisation som framgångsrikt arbetar för att nå nya kunder och marknader genom vår vilja att vara först och bäst på marknaden med ett kvalitativt produktsortiment. Vår kunskap till marknaden är ”outstanding” och vi har alltid våra kunders säkerhet och produkter i fokus. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du ansvarar för: 

  • Att föreslå nya eller modifierade produkter som löser problem som dagens produkter inte gör 
  • Att leda innovation och utvecklingsprojekt 
  • Att kommunicera och förklara de tekniska frågeställningar som kommer från kunden tillsammans med våra kommersiella tekniska experter 
  • Att ge tekniskt stöd till vår säljorganisation 
  • Identifiera nya möjligheter med befintliga eller modifierade produkter 
  • Följa upp prestanda både tekniskt och kommersiellt för våra produkter

Resor förekommer i tjänsten men mestadels kommunicerar vi via digitala verktyg.

Vem är du?

Du är en självständig person som driver dina projekt framåt där du hela tiden har kundperspektivet i fokus, samtidigt trivs du med att samarbeta och jobba i team.

Du berättar gärna om våra produkter ur ett tekniskt perspektiv på anpassad nivå inför besökare och kunder. Det gäller även förmågan att i text kunna beskriva prestanda och kvalitet på våra produkter för kommersiellt såväl som informativt syfte. Du är bekväm att kommunicera både i det svenska och det engelska språket.

Viktigt för tjänsten är: 

  • Ingenjör med högskoleutbildning
  • Erfarenhet av produktutveckling
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakt är meriterande

Intresserad?

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa rekryterande chef Daniel Eriksson tel. +46703197393

Ansökan - skicka CV och personligt brev till hr@nord-lock.com 

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2020. Är du intresserad av tjänsten rekommenderar vi dig att ansöka redan idag, då ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Om Nord-Lock Group  

Nord-Lock Group är världsledande inom lösningar för säkra skruvförband. Med innovativa produkter och bred expertis har Nord-Lock Group bidragit med tillförlitliga och effektiva lösningar åt kunder inom alla större industrier sedan 1982. I portföljen ingår Nord-Lock killåsningsbrickor, Expander ledaxlar, Superbolt mekaniska spännelement och Boltight hydraliska sträckverktyg. Med kontor i över 25 länder och en export på över 90 procent av tillverkningen erbjuder vi lokal kompetens och arbetar nära kunderna för applikationer där säkerhet är av största vikt. Vårt uppdrag är att skydda människoliv och kundernas investeringar. Nord-Lock Group ägs av Latour Investment AB och har över 600 anställda